Kopshti i GNOME archive
Category : Uncategorized

IMG_1080c

Garden dhe Grotto bërë mirë.

& Nbsp; Howdy herë! & Nbsp; Garden GNOME dhe Grotto e Troll-së janë të dy duke bërë mirë. Unë jam ende duke punuar se si të dy ndryshojnë nga njëri-tjetri, por unë jam duke marrë një ndjenjë të mirë për atë. Disa gjëra që normalisht do të vënë në Kopshtin e Gnome-së unë jam vënë në shpellë Troll-së. ndonjëherë unë[…]

Lilies of the garden.

Grotto The Troll-së.

Howdy! Unë jam duke shpresuar për të të jetë në gjendje për të shkruar më rregullisht tani. Unë kam disa mjete të reja. Le të shohim se si kjo shkon. Jo shumë flasim për tani, por unë kam filluar një faqe të re motër për Xhennet GNOME-së. faqe e re është quajtur Facebook “Grotto The Troll-së“. Trolls Grotto është shumë i ngjashëm[…]

2012-06-06 17.06.25

Integrimi Facebook…???

I am not sure what I think of it yet but I am trying further integration of The Gnome’s Garden website with Facebook and The Gnome’s Garden Facebook page. For start, it should post at least a preview of my posts made here onto Facebook. It does allow me to have things like aLike”[…]

IMG_1070c

“Gnomestead” bëhet “Kopshti i GNOME”

Kategoritë: Uncategorized
Tags: No Tags
Published on: prill 15, 2012

After a bit of deliberation I have decided to actually change the name of this site to “Kopshti i GNOME. The domain is still “gnomestead.com” and so this will always be The Gnomestead, but this is the place where all my pages essentially are planted. IE you can get to all my other sites from[…]

Bright Spring Flowers

Duke shpresuar të pasur një fundjavë të mrekullueshme!

Spring To my friends far and near I thought that I might bring From my travels around A tiny view and bit of Spring.

thumb

Në punë e vështirë.

Kategoritë: Timeline, Uncategorized, Website
Published on: Shkurt 29, 2012

Unë jam ende në punë - duke u përpjekur për të marrë vendin në një pikë ku unë mund të ftoni miqtë për të vizituar. Unë kam shtuar një faqe të pak më shumë me strukturën dhe vendosi tani për tani të kemi një statik “I mirëpritur” faqja me a “Shënime” faqe… këtë. Rather than going for a two column design[…]

thumb

Gnomestead 2012

Kategoritë: Timeline, Uncategorized
Tags: ,
Published on: Shkurt 29, 2012

Mirë se vini në mishërimin më të ri të “Gnomestead” apo home page i Darrell Wade Penner. Unë jam duke bërë gjëra pak më ndryshe këtë herë dhe shkon për funksionin në vend se formë. E kaluara ime në shtëpi-site ishte pak më të sofistikuar në look dhe ndjehen, dhe mjaft të mirë për kohën e tij, but was a bit of work[…]

I mirëpritur , sot është Wednesday, Shkurt 26, 2020