Kopshti i GNOME archive
Category : Timeline

Set Timeline on page to "All"

Përdorimi i Kopshti i GNOME (FB) në Mobile?

Published on: Mars 28, 2012

Hi! if you are accessing The Gnome’s Garden on Facebook on a Mobile device you will find that only postings by “Kopshti i GNOME” show up. Facebook’s default setting is for a filter that shows the page’s entries on the Timeline. Note that the view below is the Mobile version of the page even though[…]

thumb

Faqja Progress - Links

Kategoritë: Timeline, Website
Published on: Mars 11, 2012

The website is progressing well. I have done major work on the links section of the site. Of course this is quite important as one of the main functions of The Gnomestead is to be the gateway to my other sites. One of the larger parts of the work has been to do screen captures[…]

thumb

FAQE RI!!

Kategoritë: Timeline, Website
Published on: Mars 6, 2012

Faqe Hyrëse ime e re është tani në linjë!… një që ju të merrni tani, nëse ju shkruani “gnomestead.com” dhe është i lidhur me titullin dhe meny këtu. Unë do të punojnë në atë që unë shkoj duke shtuar përmbajtjen dhe lidhjet. Unë shpresoj për të mbajtur atë më aktual se kam… I last updated the homepage May 22, 2006 so[…]

thumb

Salcice! -o-o-o-ose Links

Kategoritë: Timeline, Website
Published on: Mars 1, 2012

Unë jam duke bërë punën në faqen links. Është interesante se si asnjë dispozitë dhe dispozitë është bërë për tabelat në WordPress. Stilet janë të vendosur deri në një masë të madhe, pse ata nuk paraqiten mjaft të drejtë në redaktorin. Ata do të shfaqen si duhet në faqen e internetit. I am as I mentioned placing the[…]

thumb

Në punë e vështirë.

Kategoritë: Timeline, Uncategorized, Website
Published on: Shkurt 29, 2012

Unë jam ende në punë - duke u përpjekur për të marrë vendin në një pikë ku unë mund të ftoni miqtë për të vizituar. Unë kam shtuar një faqe të pak më shumë me strukturën dhe vendosi tani për tani të kemi një statik “I mirëpritur” faqja me a “Shënime” faqe… këtë. Rather than going for a two column design[…]

thumb

Gnomestead 2012

Kategoritë: Timeline, Uncategorized
Tags: ,
Published on: Shkurt 29, 2012

Mirë se vini në mishërimin më të ri të “Gnomestead” apo home page i Darrell Wade Penner. Unë jam duke bërë gjëra pak më ndryshe këtë herë dhe shkon për funksionin në vend se formë. E kaluara ime në shtëpi-site ishte pak më të sofistikuar në look dhe ndjehen, dhe mjaft të mirë për kohën e tij, but was a bit of work[…]

I mirëpritur , sot është E shtunë, December 14, 2019