Kopshti i GNOME archive
Author : DWPenner

  • admin-photo
  • DWPenner
  • Interested in Heritage, Technology, Science, Art, Knowledge and Spirituality. I'm webmaster and designer for this group of websites.
thumb

Kthehu në udhë… vërtet

Howdy! Unë jam duke u përpjekur për të filluar duke u kthyer në udhën e duhur me faqet e mia dhe bloge. Ky post është fillimi. Kopshti i GNOME qenë qendër kryesore në faqet e mia të tjera. Kam ndërmend të bërë postimet rregullta në faqen time shkrim, “Rose Bifocals me ngjyra” gjithashtu. Unë shpresoj që të jetë postuar këtu të paktën një herë[…]

Lilies of the garden.

Grotto The Troll-së.

Howdy! Unë jam duke shpresuar për të të jetë në gjendje për të shkruar më rregullisht tani. Unë kam disa mjete të reja. Le të shohim se si kjo shkon. Jo shumë flasim për tani, por unë kam filluar një faqe të re motër për Xhennet GNOME-së. faqe e re është quajtur Facebook “Grotto The Troll-së“. Trolls Grotto është shumë i ngjashëm[…]

IMG_1068c

The Wall Garden

Published on: Mund 8, 2012

I can’t believe I haven’t mentioned it here before this. I named my Editorial Page: “The Wall Garden” As you know it took quite a lot of consideration and thought: Perhaps people might think it is about gardening or construction, but I don’t think so and a person can misinterpret anything. I know I sometimes[…]

Full Beard

Nga Fireside e Gnome-së

Appearances I might call my new editorial column “Nga Fireside e Gnome-së” orBy the Gnome’s Fireplaceor perhapsBy the Gnome’s Campfire”. I am still pondering the decision on that. I will still have to figure out the general appearance. Of course the decision is all mine really. There are a lot of templates[…]

2010 12 a Space Avatar

Added some links to “Gnomestead”.com

Kategoritë: Gnomestead Rrjeti, Website
Published on: prill 5, 2012

  My Old Homepages I spent a few minutes and added some more links to the bottom of my Gnomestead.com pages. These are in myex Homepageslinks. They are links to my previous homepages and are a connection to myhistoryon the web. I might have missed a page or two and my[…]

thumb

The Gnome’s Garden — Off to a Good Start!

Published on: Mars 22, 2012

The Gnome’s Garden is off to a good start on Facebook! We have 20 members having liked the page already and are well on our way to our first goal of 30! Why 30 you might ask? . . . …well I guess that had to be rhetoricalAnyway with 30 members we get the[…]

thumb

Kopshti i GNOME – on Facebook

Published on: Mars 17, 2012

I’ve written a page about re-starting The Gnome’s Garden here on Gnomestead.com, but I thought I would mention it here in the notesand experiment with theAsideFormat that is available for posts at the same times. I decided that rather than doing a separate forum BBS, I would focus on doing a Facebook[…]

thumb

Faqja Progress - Links

Kategoritë: Timeline, Website
Published on: Mars 11, 2012

The website is progressing well. I have done major work on the links section of the site. Of course this is quite important as one of the main functions of The Gnomestead is to be the gateway to my other sites. One of the larger parts of the work has been to do screen captures[…]

thumb

FAQE RI!!

Kategoritë: Timeline, Website
Published on: Mars 6, 2012

Faqe Hyrëse ime e re është tani në linjë!… një që ju të merrni tani, nëse ju shkruani “gnomestead.com” dhe është i lidhur me titullin dhe meny këtu. Unë do të punojnë në atë që unë shkoj duke shtuar përmbajtjen dhe lidhjet. Unë shpresoj për të mbajtur atë më aktual se kam… I last updated the homepage May 22, 2006 so[…]

thumb

Salcice! -o-o-o-ose Links

Kategoritë: Timeline, Website
Published on: Mars 1, 2012

Unë jam duke bërë punën në faqen links. Është interesante se si asnjë dispozitë dhe dispozitë është bërë për tabelat në WordPress. Stilet janë të vendosur deri në një masë të madhe, pse ata nuk paraqiten mjaft të drejtë në redaktorin. Ata do të shfaqen si duhet në faqen e internetit. I am as I mentioned placing the[…]

I mirëpritur , sot është E shtunë, Shkurt 29, 2020